Luftkonditionering i dator- och serverrum

Det ställs väldigt höga krav på jämn temperatur och luftfuktighet i dator- och serverrum. Och det mer all rätt. Servrar alstrar nämligen stora mängder värme och temperaturen i datorhallen måste vara optimal för att maskinerna skall fungera utan problem.

Det gäller varje dag året om. Dator/serverrummets kylbehov avgörs av t.ex. vilken mängd värme som avges från maskinparken tillsammans med övriga behov och förutsättningar. Exempelvis lokalens utformning, belysning, väderstreck och fönsterytor.

Vi kommer till er för en behovsanalys

Vi besöker er och erbjuder en totallösning baserat på de specifika förutsättningar och behov som gäller för er och ert serverrum.

  • Ni får en kostnadsfri behovsanalys och projektering.
  • Installation och driftsättning.
  • Service- och underhållsavtal.
  • Finansiering.

När ni köper en luftkonditionering av oss kan vi garantera att ni får en hållbar lösning. Full service och 5 års garanti ingår, allt för att ni som kund ska känna er trygga och nöjda med ert val.

Bra för både miljön och plånboken

Idag är de flesta luftkonditioneringar också effektiva och energibesparande värmepumpar som sänker uppvärmningskostnaden samt energiförbrukningen. Vilket är ett bra val för både din plånbok och för miljön.

Kyla på sommaren och värme på vintern. Kontakta oss på Klimatteknik Stockholm för en optimal och säker kyllösning till ert server- och datorrum!