Effektiv luftkonditionering på hotell

Vi påverkas alla när temperaturen inomhus blir för hög. När det blir för varmt behöver inomhustemperaturen sänkas med en AC/luftkonditionering som kyler, renar och avfuktar luften. Det ger en behaglig och välkomnande inomhusmiljö i exempelvis hotellobbyn eller hotellrummet. Med hjälp av en bra luftkonditionering ökas trivseln och välbefinnandet under kundernas hotellvistelse. I de flesta hotellrum och lobbys krävs någon form av luftkonditionering för ett jämnt och behagligt inomhusklimat.

För att få en sån effektiv luftkonditionering som möjligt måste man måste ta hänsyn till alla förutsättningar som finns. Alla förutsättningar är nämligen olika beroende på lokalens utformning, antal människor, teknisk utrustning, belysning, väderstreck och fönsterytor med mera. Detta är något som vi är experter på och som vi hjälper dig med!

Vi besöker ert hotell

Vi besöker ert hotell och kollar på era lokaler för att kunna erbjuda en så bra totallösning som möjligt. Totallösningen är baserat på era specifika förutsättningar och behov.

Om ni anställer oss får ni en:

  • Kostnadsfri behovsanalys och projektering.
  • Installation och driftsättning.
  • Service- och underhållsavtal.
  • Finansiering.

AC är bra för både plånboken och miljön

En mycket låg driftkostnad, energieffektivitet och liten påverkan på miljön kännetecknar dagens luftkonditioneringar/AC. De flesta luftkonditioneringar idag är också effektiva värmepumpar som minskar både uppvärmningskostnaden och energiförbrukningen.  Det är alltså ett otroligt bra val för både plånboken och miljön!

Bli kontaktad

  • Personuppgifter du lämnar här använder vi för att kunna ge dig erbjudanden och upprätthålla hög servicenivå. Inhämtade uppgifter kommer även att behandlas i samband med Enwell och Vattenfalls affärs- och produktutveckling, statistik, marknads- och kundanalyser samt direkt marknadsföring av andra av Enwells och Vattenfalls produkter och tjänster. Vill du inte ta del av dessa erbjudanden kan du närsomhelst kontakta oss på (se kontakt). Mer information om hur vi behandlar personuppgifter och vilka rättigheter du har enligt gällande dataskyddslagstiftning hittar du här.