Luftvärmepumpar från Daikin

Dakin har funnits i snart 80 år och har lång erfarenhet av att konstruera luftvärmepumpar. Idag erbjuder de en av världens största utbud av värmepumpar. Du får upp till åtta års garanti på luftvärmepumpar från Daikin. Alla pumpar är väldigt användarvänliga. Priserna ligger på cirka 14000 kronor och uppåt, beroende på modell. Här presenterar vi några av de skillnaden som finns mellan luftvärmepumpmodellerna:

Ururu Sarara

Ururu Sarara är en kombinerad värmepump och luftrenare. Den fungerar som både luftfuktare, avfuktare och luftrenare, och du får även bra ventilation och uppvärmning. Värmepumpen rensar inkommande luft i flera steg, vilket är mycket viktigt för allergiker. Pumpen är tystgående, med steglös reglering av temperaturen. Ururu Sarara är tålig av hög kvalitet, och du får flera års garanti.

Nexura

Nexura är en golvmodell, och monteras lågt ner på en vägg. Det är den första värmepump som avger strålningsvärme, som ger en extraskön värme. Nexura är extremt tyst, och du märker knappt att den är där. Pumpen kan ställas in att höja och sänka temperaturen med en timer.

Daikin Emur

Daikin Emura är en modell som monteras direkt på väggen precis som Nexura, vilket gör att den inte tar någon plats. Den fungerar som avfuktare, värmepump och luftkonditionering. Pumpen är extremt energieffektiv, vilket är en av dess stora fördelar. Du kan spara både pengar och på miljön.

Caldo

Caldo är även den en väggmodell. Den värme bra ner till -25C. En av Daikins storsäljare, enkel att använda, tystgående och energieffektiv.

Origo

Origo är en golvmodell, och fungerar bra istället för ett element. Pumpen är energieffektiv, väldigt tyst och kommer med timer och möjligheten att ställa in valfri temperatur.

Pixi

Pixi är en modell som monteras på väggen, och fungerar bra i de flesta utrymmen, både i hemmet men även i garaget, fritidshuset och så vidare. Väldigt tystgående modell, med timer och steglös inställning av temperaturen. Dessa är de modeller som är aktuella från Daikin i dagsläget. Skaffa mer information, läs på och jämför, för att se vilken modell som passar dig bäst. Ett annat tips är att kontakta närmsta återförsäljare för en förutsättningslös diskussion, de har kunskap och erfarenhet för att kunna guida dig till rätt val.