Om ENWELL Stockholm

ENWELL Stockholm är en del av ENWELL, Sveriges största bolagsgrupp inom bergenergiteknik. Vi är en av marknadens största aktörer på värmepumpar. Vår personal brinner för att hjälpa fler kunder spara pengar på uppvärmningen och leva hållbart, genom att leverera helhetslösningar inom värme och kyla anpassade till småhus, villor och fastigheter.

Kvalitetsmärken till konkurrenskraftiga priser

Hos oss hittar du de flesta av marknadens största varumärken inom värmepumpar. Tack vare vår erfarenhet och kompetens kan vi arbeta effektivt och professionellt, och därmed hålla konkurrenskraftiga priser. Ett stort utbud gör att vi kan hjälpa dig hitta precis rätt helhetslösning. Vi riktar oss både till privatpersoner i hushåll som till exempel villa eller småhus, och till företag och kommersiella fastigheter.

Hammarbacken 4B,
191 49 Sollentuna

Certifieringar och medlemskap för total trygghet

Svenska Kyl & Värmepumpföreningen, SKVP, samlar aktörer inom branschen för kyl, frys och värmepumpar. Som medlem följer man branschpraxis, är professionell och seriös, för att möta den höga kompetens som föreningen står för. På ENWELL Stockholm är vi stolta medlemmar i föreningen. Medlemskapet ger en trygghet till våra kunder, tillsammans med vår företagscertifiering INCERT, Installationscertifiering i Stockholm AB. Medlemskapen och certifieringen skapar trygghet för dig som kund. Dessutom står vi bakom Skattemyndighetens initiativ mot ROT-bedrägerier.

Stolta partners och bättre garanti

Visste du att ENWELL Stockholm är Panasonic Pro Partner? Det betyder att vi kan erbjuda längre garanti än många andra på luftvärmepumpar från Panasonic. Vi är stolta över att vara partners till en av de största aktörerna på marknaden för både luft/luftvärmepumpar och luft/vattenvärmepumpar.

Vi är också stolta över att vara CTC-Partner, något som bara de med stor expertis på CTC värmepumpar blir. CTC är en av de största leverantörerna av bergvärme och luft/vattenvärmepumpar.

Våra experter brinner för värmepumpar

Hör du av dig till oss möts du av våra kunniga medarbetare som alltid finns redo att hjälpa till. Våra medarbetare har den utbildning och kompetens som krävs för att veta vilken den bästa lösningen är efter hur förutsättningarna ser ut, och våra behöriga tekniker har erfarenhet av att göra ett noggrant arbete vad gäller installation och service. Vi har ansvarsförsäkring för alla projekt som utförs.

ENWELL Stockholm – en del av ENWELL och Vattenfall

ENWELL är Sveriges största bolagsgrupp inom bergenergiteknik. ENWELL Stockholm är en del av koncernen, som har Vattenfall som sin största ägare. Tillsammans har bolagen i gruppen många års erfarenhet och en bred kompetens vad gäller helhetslösningar inom vatten och borrning, värme, kyla och energi. Tillsammans är vårt syfte att hjälpa hushåll och fastighetsägare i Sverige att leva hållbart och kostnadsbesparande, främst genom effektiva värmepumpar av hög kvalitet.

Luftkonditionering till hus, villor och fastigheter i Stockholms län

Förutom värmelösningar har vi även luftkonditionering – aircondition – till privatpersoner och företag. Luftkonditioneringen finns i lösningar som passar både mindre hus och större lokaler. Aircondition i huset eller på arbetsplatsen blir självklart för allt fler. En alltför varm inomhusmiljö förstör både koncentrationen och prestationsförmågan, och kan i värsta fall vara skadligt för hälsan. Vi är experter på kyla såväl som värme – att kunna bo och leva i en komfortabel inomhustemperatur året runt är en rättighet!

Kvalitet, miljö och garantier

Kvalitet genomsyrar både produkterna som vi erbjuder och arbetet som vi gör. Med helhetslösningar som använder helt förnybar energi i form av solenergi och geoenergi blir miljön ett naturligt fokus för oss. Det ska inte vara krångligt eller dyrt att leva hållbart. Tvärtom, med en värmepump blir det både enkelt och kostnadseffektivt. Förutom att leverera ett kvalitetsarbete har vi också generösa garantier på våra produkter. Läs mer om de exakta garantierna under Garantier och Serviceavtal på hemsidan eller kontakta oss.

ENWELL Stockholm svarar gärna på dina frågor

Funderar du på att skaffa bergvärme, frånluftsvärme, luft/vattenvärme eller luft/luftvärmepump? Frågor om luftkonditionering eller laddbox till elbil? Välkommen att kontakta oss idag för rådgivning och bokning av installation, utbyte och service.