Om Klimatteknik Stockholm

Vår affärsmodell bygger på att erbjuda helhetslösningar även om vårt fokus ligger på värmepumpar. Det betyder att vi kan hjälpa dig från köp till installation. Vi försöker att alltid lösa kundens unika behov.

I dagsläget säljer vi majoriteten av marknadens största varumärken och vår strategi är att utmana värmepumpsmarknaden med konkurrenskraftiga priser.

Därför ska du välja oss

  • Vi har egna installatörer och tar ett helhetsåtagande: Vi arbetar med egna erfarna installatörer för värmepumparna men också tillhörande VVS och entreprenad arbeten. Det gör att vi har ett äkta helhetsåtagande.
  • Långa garantitider: när du köper värmepump från oss vet du att du får hjälp om något händer. Läs mer om våra garantier.
  • Konkurrenskraftigt totalpris: P.g.a. egna installatörer och stora inköpsvolymer håller vi mycket konkurrenskraftiga priser.
  • Full certifiering: Vi har kylcertifikat Kat 1 från INCERT. Vi har också VVS och elbehörighet (bb1).
  • Fullt försäkrade: Vi har ansvarsförsäkring upp till 10 MSEK och entreprenadförsäkring hos IF.
  • Vi håller vad vi lovar: Vi passar tider och vi lovar bara det vi vet vi kan hålla.

Kontakta oss för fri rådgivning

Vi erbjuder ett brett utbud av olika värmepumpar och varumärken. Utifrån ditt uppvärmningsbehov tar vi fram en lösning som passar just dig bäst. Använd formuläret nedan så hör vi av oss så snabbt vi kan.

Personuppgifter du lämnar här använder vi för att kunna ge dig erbjudanden och upprätthålla hög servicenivå. Inhämtade uppgifter kommer även att behandlas i samband med BrainHeart Energys och Vattenfalls affärs- och produktutveckling, statistik, marknads- och kundanalyser samt direkt marknadsföring av andra av BrainHeart Energys och Vattenfalls produkter och tjänster. Vill du inte ta del av dessa erbjudanden kan du närsomhelst kontakta oss på (se kontakt). Mer information om hur vi behandlar personuppgifter och vilka rättigheter du har enligt gällande dataskyddslagstiftning hittar du här.