Privat

Ett rum

En populär och smidig lösning för kyla och värme av ett rum är aircondition. Inomhusenheten placeras högt på väggen och ger skön svalka. Samsung luftkonditionering renar dessutom luften från damm, virus och bakterier med ett effektivt filter. Om du vill slippa ett större aggregat på väggen kan en golvmodell vara ett bra alternativ.

Flera rum

För kyla och uppvärmning av större ytor krävs flera inomhusenheter. Förutom effektbehov kan du vilja justera effekten olika beroende på om rummet ligger i sol eller skuggsida. Samsung multisplit är anpassat för lokaler med upp till 5 rum separata inomhusdelar och en gemensam utedel.

Personuppgifter du lämnar här använder vi för att kunna ge dig erbjudanden och upprätthålla hög servicenivå. Inhämtade uppgifter kommer även att behandlas i samband med BrainHeart Energys och Vattenfalls affärs- och produktutveckling, statistik, marknads- och kundanalyser samt direkt marknadsföring av andra av BrainHeart Energys och Vattenfalls produkter och tjänster. Vill du inte ta del av dessa erbjudanden kan du närsomhelst kontakta oss på (se kontakt). Mer information om hur vi behandlar personuppgifter och vilka rättigheter du har enligt gällande dataskyddslagstiftning hittar du här.