Effektiv luftkonditionering i restaurang & bar

När temperaturen stiger och det blir för varmt inomhus påverkar det oss alla. När det är för varmt behövs en luftkonditionering för att kunna sänka temperaturen och skapa ett trivsamt inomhusklimat. En aircondition både renar och avfuktar inomhusluften samt hjälper till att skapa en behaglig och välkomnande miljö. Vilket höjer kvaliteten på upplevelsen och ger en mycket nöjdare gäster.

I princip alla restauranger och barer behöver någon typ av kyla/luftkonditionering för ett optimalt och behagligt inomhusklimat. Förutsättningarna varierar från lokal till lokal och man måste ta hänsyn till vilken typ av verksamhet som bedrivs. Man måste även ta hänsyn till lokalens utformning, antal människor, teknisk utrustning, belysning, väderstreck och fönsterytor med mera.

Vi besöker er restaurang

Vi kommer till er restaurang/bar och erbjuder en totallösning baserat på lokalens unika förutsättningar och behov.

  • Behovsanalys och projektering
  • Installation och driftsättning
  • Service– och underhållsavtal
  • Finansiering

Miljövänligt och lägre kostnader

Dagens luftkonditioneringar/AC är energieffektiva, har en mycket låg driftkostnad och är snälla mot miljön.

Idag är de flesta luftkonditioneringar också effektiva värmepumpar som sänker uppvärmningskostnaden och energiförbrukningen. Ett mycket bra val för plånboken och miljön. Varmt på vintern, kallt på sommaren.

Bli kontaktad

  • Personuppgifter du lämnar här använder vi för att kunna ge dig erbjudanden och upprätthålla hög servicenivå. Inhämtade uppgifter kommer även att behandlas i samband med Enwell och Vattenfalls affärs- och produktutveckling, statistik, marknads- och kundanalyser samt direkt marknadsföring av andra av Enwells och Vattenfalls produkter och tjänster. Vill du inte ta del av dessa erbjudanden kan du närsomhelst kontakta oss på (se kontakt). Mer information om hur vi behandlar personuppgifter och vilka rättigheter du har enligt gällande dataskyddslagstiftning hittar du här.