Effektiv luftkonditionering på verkstaden

När temperaturen har passerat 26°C har vår koncentrationsförmågan redan halverats och den tekniska utrustningens prestanda försämrats. Vi alla påverkas när det blir för varmt inomhus. När det blir för varmt behöver man en aircondition för att få ned inomhustemperaturen och för att hålla den på en jämn nivå.

En luftkonditionering/AC renar och avfuktar inomhusluften samt bidrar till en behaglig och välkomnande arbetsmiljö. Vilket ger nöjdare och gladare personal som lättare kan hålla sin prestationsförmågan på topp.

Vi besöker er verkstad

Vi kommer till er verkstad och erbjuder en totallösning baserat på era specifika förutsättningar och behov.

  • Kostnadsfri behovsanalys och projektering.
  • Installation och driftsättning.
  • Service- och underhållsavtal.
  • Finansiering.
När ni köper luftkonditionering av oss kan vi garantera att ni får en hållbar lösning. Full service och 5 års garanti ingår, allt för att ni som kund ska känna er trygga och nöjda med ert val. Våra installatörer har lång erfarenhet av värmepumps och luftkonditioneringsinstallationer. De arbetar dessutom med marknadens bästa utrustning vilket säkerställer långvarig och effektiv drift.

Aircondition är miljövänligt och ger lägre kostnader

Dagens luftkonditioneringar/AC är energieffektiva och har en mycket låg driftkostnad. Idag är de flesta luftkonditioneringar också effektiva värmepumpar som sänker uppvärmningskostnaden och energiförbrukningen, vilket är ett bra val för plånboken och miljön. Kyla på sommaren och värme på vintern.